Over Racingnews365Racingnews365: Het laatste racenieuws 365 dagen per jaar

Voor het laatste Formule 1 nieuws en Max Verstappen nieuws bent u bij Racingnews365 aan het juiste adres. Onze redactie bestaat uit liefhebbers van de formule 1 die de sport al jaren volgen, sommige al meer dan 20 jaar! De site is bedoelt om racefans een thuisbasis te geven waar ze het laatste nieuws kunnen vinden, aangevuld met achtergrond verhalen en columns.

Racingnews365 is in 2015 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een van de toonaangevende formule 1 sites van Nederland. We brengen het nieuws op onze eigen manier en willen de fans de formule 1 laten beleven. Een formule die zeer succesvol is gebleken!

Wat kan en mag u van ons verwachten?

  • Wij brengen alle nieuwtjes, geruchten, verhalen en verslagen over de Formule 1
  • Via diverse nieuwskanalen, zoals Facebook, Twitter en Instagram brengen we het laatste nieuws
  • Van iedere Formule 1 race en training vindt u hier een verslag
  • Van overige raceklassen zoals MotoGP en Dakar vindt u hier nieuws, achtergronden en actualiteiten

Publicatie

Alle informatie op deze website mag niet zonder toestemming gebruikt, gekopieerd of geciteerd worden. Mocht u gebruik willen maken van nieuwsberichten, foto`s, video’s, verhalen e.d. gepubliceerd op deze site dan is dat in onderling overleg mogelijk.

Bij gebruik van informatie of quotes afkomstig van deze site wordt verwacht dat de bron duidelijk vermeldt wordt met naam en link naar deze site.