Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Profiteer dit weekend van super korting op tickets voor de Grand Prix van België!

​Dit weekend bijten de Formule 1 teams zich vast in het begin van de eerste triple-header in de Formule 1 geschiedenis. Maar liefst drie achtereenvolgende weekenden kunnen wij genieten van al het spektakel dat de Formule 1 te bieden heeft.

Stel je eens voor dat de komende races slechts voorpret zijn van een bezoek aan een Grand Prix. Het geluid van ronkende motoren, de geur van verbrand rubber en de aanblik van prachtige bolides zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag op het circuit! Bezoek de Formule 1 GP van België en geniet van het prachtige spektakel! Naast de huidige €20 korting, krijg je bij vermelding van kortingscode RN365 alleen dit weekend €15,- p.p. extra korting op een arrangement naar de GP van België incl. busreis en ticket staanplaats Brons.

5 redenen waarom je de Grand Prix van België niet mag missen: De Grand Prix van België is dé thuisrace van Max Verstappen! Spa-Francorchamps wordt als mooiste circuit ter wereld beschouwd Er is een speciale Max Verstappen Tribune voor de oranje fans Vóór de race kun je genieten van de GP3 Series, Formule 2 en Porsche Supercup Je ontvangt in totaal €35,- korting p.p. bij een busreis i.c.m. ticket staanplaats Brons! Hoe ziet een bezoek aan de Formule 1 GP van België eruit? In de vroege ochtend van zondag 26 augustus vertrekken jullie per touringcar naar het circuit in de Belgische Ardennen, waar jullie rond 08:00 uur arriveren. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er al genoeg te zien op het circuit. Vanaf de ochtend worden er wedstrijden verreden voor de GP3, Formule 2 en de Porsche Supercup! Op het circuit zijn er voldoende mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt: Dé thuisrace van Max Verstappen! Na afloop van de race wordt er vertrokken naar Nederland. Race naar de website en profiteer dit weekend van de exclusieve korting op losse tickets en ticket in combinatie met een busreis! Actie is geldig t/m 25 juni 2018 bij gebruik actiecode RN365 in het boekingsproces. Actie alleen geldig bij “Ticket F1 België – Staanplaats Brons” en “Ticket & Busreis F1 België –Staanplaats Brons.”

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024