Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jesse Janse Hoofdredacteur

Jesse Janse is als hoofdredacteur een van de drijvende krachten binnen de redactie van RacingNews365.

Jesse zit al zo lang hij zich kan herinneren tijdens raceweekenden voor de buis gekluisterd. Voor hem begon het allemaal tijdens de gloriejaren van Michael Schumacher bij Ferrari. Tegenwoordig heeft hij geen uitgesproken favoriete Formule 1-coureur, maar zodra er op de baan mooie duels worden uitgevochten is Jesse al snel in zijn nopjes.

Behalve dat hij het Formule 1-circus en alles daar omheen dag in dag uit volgt, is Jesse ook erg geïnteresseerd in de kweekvijvers van de Formule 1 en neemt deze Zeeuw graag achter zijn computer plaats om zelf wat rondjes over virtuele circuits te rijden.

In 2019 voegde Jesse zich als student communicatie- en informatiewetenschappen bij de redactie. Zijn bijbaan liep al snel uit de hand en binnen een mum van tijd was hij een onmisbare kracht op de redactie. Na zijn studie ging hij fulltime aan de slag bij Nederlands' grootste Formule 1-website en per 1 januari 2023 is hij hoofdredacteur.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden