Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ruud Dimmers

De drijvende kracht achter RacingNews365 als oprichter en eigenaar. Stond aan de wieg van Nederlands grootste Formule 1-site, die vanaf 2021 ook internationaal te bewonderen is.

Formule 1 staat sinds 1994 centraal in het leven van Ruud. Als jong jochie van een jaar op 10 besmet geraakt met het autosportvirus en opgegroeid met coureurs Michael Schumacher en Mika Hakkinen. Het Formule 1-virus hield hem altijd in zijn greep en in 2015 richtte Ruud RacingNews365 op omdat hij vond dat het tijd was voor vernieuwing in de Formule 1-journalistiek.

Toverde in enkele jaren tijd het platform om van de zolderkamer tot de toonaangevende website in Nederland en inmiddels ook ver daarbuiten. Wordt niet geremd door een gebrek aan ambitie om ook internationaal van RacingNews365 een groot succes te maken en zoekt zowel commercieel als creatief altijd naar nieuwe uitdagingen en kansen voor het platform, alsmede partners.

Is het creatieve brein achter de site en trots dat hij leiding mag geven aan een zeer professioneel team van internationale autosportjournalisten. Ruud is niet bang om zijn mening te geven over de Formule 1 - iets dat hij wekelijks in de RacingNews365-podcast samen met Tom Coronel.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden