Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Best geklasseerde Nederlander uit Dakar Rally na zware crash

De Dakar Rally is over voor de Nederlander Erik van Loon. Hij crashte zwaar met zijn Toyota Hilux van Overdrive en werd naar het ziekenhuis vervoerd.

In de zevende etappe van de Dakar Rally vindt Erik van Loon zijn Waterloo. Hij crashte zwaar, waarna hij met rugklachten naar het ziekenhuis werd vervoerd. Op Twitter laat de formatie weten dat beide inzittenden verder in orde zijn. Van Loon was met de 12de plaats de beste geklasseerde Nederlander bij de auto's en had als zodanig zicht op een fraaie top tien-notering. Mochten Tim en Tom Coronel de etappe van vandaag goed doorkomen, dan zijn zij de best geklasseerde Nederlanders. Momenteel bezet het duo P15 in het algemeen klassement.

1611661912529305601

Erik van Loon uit de Dakar Rally Tijdens de 7e etappe zijn Erik van Loon en Sébastien Delaunay gecrasht. Daarbij is de auto een aantal keer gerold. Erik heeft last van zijn rug en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht, verder zijn de mannen OK. Later meer... pic.twitter.com/ihQ2I9GZVs — Van Loon Racing (@vanloonracing) January 7, 2023

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"