Speel mee met de RN365 bingo!

Maak de GP van Oostenrijk nu nóg spannender en win prachtige prijzen!

Claim gratis je unieke bingo kaart, en kijken maar!

Het Formule 1-seizoen start ein-de-lijk met de Grand Prix van Oostenrijk. Maak de race nu nog leuker door mee te spelen met de RacingNews365 Bingo. Hoe werkt het? Simpel. Hieronder claim jij jouw gratis persoonlijke Bingo kaart. Hierop staan mogelijke gebeurtenissen, die voor iedere deelnemer aan de Bingo anders zijn. Verknoeit Ferrari weer een pitstop? Wordt Grosjean (zoals vaker) de eerste uitvaller? Of krijgen Max en Ocon het na de race weer aan de stok? Gedurende het weekend wordt jouw Bingo kaart automatisch bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Oostenrijk. De 10 deelnemers met de meeste ‘afgevinkte’ gebeurtenissen winnen mooie prijzen:

 • Nummer 1 tot en met 5: 2 tickets voor de F1 Experience
 • Nummer 6 tot en met 10: 2 tickets voor de Coronel karting en Tom Coronel schaalmodel Honda Civic TCR
 • 1

  Claim gratis je digitale Bingo-kaart

 • 2

  Geniet van de GP van Oostenrijk

 • 3

  Check je Bingo-kaart om te zien of je gewonnen hebt

De inschrijving is gesloten

Het GP weekend is gestart! Heb je jezelf ingeschreven voor de bingo? Gebruik dan de link in de e-mail om je bingokaart te bekijken. Deze wordt real-time bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Oostenrijk. Wil je niks missen van de GP? Volg dan ons liveblog op RacingNews365.nl

Je speelt mee met de bingo!

Leuk dat je meedoet met de grote RacingNews365 Bingo voor de GP van Oostenrijk!

is je bingokaart te zien. Je ontvangt nu van ons een e-mail (Niet ontvangen? Check je ongewenste mail) met een link zodat je deze tijdens het raceweekend kan bekijken. Deze wordt ook real-time bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Oostenrijk.

Bekijk jouw persoonlijke bingokaart