Speel mee met de RN365 bingo!

Maak de GP van Hongarije nu nóg spannender en win tickets voor het The Official F1 Racing Centre!

Claim gratis je unieke bingo kaart, en kijken maar!

Speel mee met de RacingNews365 Bingo. Hoe werkt het? Simpel. Hieronder claim jij jouw gratis persoonlijke Bingo kaart. Hierop staan mogelijke gebeurtenissen, die voor iedere deelnemer aan de Bingo anders zijn. Strandt één van de Ferrari’s weer voor Q3? Wint Max Verstappen de race? Of wordt het weer een Mercedes 1-2? Gedurende het weekend wordt jouw Bingo kaart automatisch bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Hongarije. De 10 deelnemers met de meeste ‘afgevinkte’ gebeurtenissen winnen 2 tickets voor The Official F1 Racing Centre in Utrecht.

  • 1

    Claim gratis je digitale Bingo-kaart

  • 2

    Geniet van de GP van Hongarije

  • 3

    Check je Bingo-kaart om te zien of je gewonnen hebt

De inschrijving is gesloten

Het GP weekend is gestart! Heb je jezelf ingeschreven voor de bingo? Gebruik dan de link in de e-mail om je bingokaart te bekijken. Deze wordt real-time bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Hongarije. Wil je niks missen van de GP? Volg dan ons liveblog op RacingNews365.nl

Je speelt mee met de bingo!

Leuk dat je meedoet met de grote RacingNews365 Bingo voor de GP van Hongarije!

Hiernaast is je bingokaart te zien. Je ontvangt van ons een e-mail met een link zodat je deze tijdens het raceweekend kan bekijken. Deze wordt ook real-time bijgewerkt op basis van wat er gebeurt in Hongarije.

Bekijk jouw persoonlijke bingokaart