Bookmakers: Fernando Alonso een van de grote favorieten voor Indy 500

24 mei 2017 07:15 Redactie

Fernando Alonso wordt hoog ingeschat door de bookmakers


Komende zondag staat de belangrijkste wedstrijd in de Amerikaanse autosport op het programma: de Indy500. Op de Indianapolis Motor Speedway gaan 33 coureurs strijden om de Borg-Warner trofee, waarop de gezichten van alle winnaars vereeuwigd staan.

In zijn jacht op de 'Triple Crown' gaat Fernando Alonso zondag voor het eerst van start in de Indy500. Hoewel Alonso officieel een 'rookie' is, weet iedereen dat de Spanjaard over een enorm talent beschikt en veel ervaring heeft. Na zijn vijfde kwalificatietijd zijn de verwachtingen bij de fans flink gestegen, maar niet alleen de fans verwachten veel van de tweevoudig wereldkampioen Formule 1.

Ook de bookmakers geloven in een stunt van Fernando Alonso. Gokbedrijf Ladbrokes vindt Alonso zelfs de tweede favoriet, achter de snelste man uit de kwalificatie, Scott Dixon. Mocht je inzetten op een overwinning van Alonso, dan krijg je voor elke pond die je inzet 7,50 pond terug. Voor een overwinning van Scott Dixon krijg je momenteel 7 pond terug voor elke ingezette pond.

Op de derde plek komt Will Power, die zich als 'laatste' kwalificeerde in de 'Fast Nine' kwalificatie (als negende dus), maar vaak in de wedstrijd ijzersterk is. Voor elke pond die je inlegt voor een overwinning van Will Power, krijg je 10 pond terug. Onderaan de lijst is Pipa Mann te vinden, de enige vrouwelijke coureur die zal deelnemen aan de Indy500. Mann gaat als 28e van start en voor elke pond krijg je 301 pond terug, mocht Mann de Indy500 als eerste vrouwelijke coureur ooit winnen.

De Indy500 gaat aankomende zondag rond 18:15 uur Nederlandse tijd van start.

Foto: McLaren F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen