Carlos Sainz kijkt uit naar Grand Prix met 'eigen' tribune

09 mei 2017 09:45 Redactie

Carlos Sainz krijgt tribune vol met fans in Barcelona


Net als vorig jaar krijgt Carlos Sainz ook dit jaar een 'eigen' tribune tijdens de Grand Prix van Spanje. Fans van de Spaanse coureur hebben massaal kaarten gekocht voor de 'Carlos Sainz-tribune', die dit jaar nog groter is dan vorig jaar.

Carlos Sainz is verguld met 'zijn' tribune en kijkt vanzelfsprekend dan ook erg uit naar de Grand Prix van Spanje, die komende zondag op het programma staat. "Het is geweldig dat ik net als vorig jaar ook dit jaar een eigen tribune heb op het circuit van Barcelona. Dat initiatief is vorig jaar van de grond gekomen en dit jaar verder gegroeid. Dat is geweldig"aldus Sainz.

Sainz kijkt het meest uit naar het moment dat hij in de wedstrijd langs de tribune rijdt. "Het wordt nog groter dan in 2016, met meer dan 4.000 mensen op de tribune. Het wordt geweldig om elke ronde langs de tribune te rijden. Ik hoop dat dit initiatief blijft groeien en er elk jaar meer mensen bij komen", aldus een enthousiaste Sainz.

De tribune die voor de fans van Carlos Sainz is bedoeld is niet uniek in haar verschijning. Max Verstappen had vorig jaar in samenwerking met Red Bull een volledig oranje tribune in Oostenrijk en ook dit jaar zal Max Verstappen een eigen tribune krijgen in Oostenrijk. Daarnaast zal er ook in Spa-Francorchamps dit jaar een 'Max Verstappen-tribune' worden opgetuigd.

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen