Carlos Sainz viert feest: 'Wat een resultaat!'

29 mei 2017 08:01 Redactie

Carlos Sainz dolbij na zesde plek in Monaco


Voor Toro Rosso-coureur Carlos Sainz was het een prima weekend in Monaco. Het team van Toro Rosso zat er in de trainingen en de kwalificatie al goed bij. In de race had Daniil Kvyat wat pech, maar Carlos Sainz reed zich knap naar de zesde plek.

Daarme consolideerde Carlos Sainz zijn startplek en haalde hij de nodige punten binnen voor Toro Rosso. Hij was dan ook zeer content met zijn resultaat. "Wat een prestatie, wat een weekend!", was zijn reactie op de zesde plaats. "We moeten hier van genieten, vooral omdat het moeilijk is om zo'n goed resultaat te halen in Monaco. Zeker vandaag, aangezien we een wereldkampioen achter ons konden houden en zesde zijn geëindigd", is Sainz euforisch. Hiermee doelde Sainz op Lewis Hamilton, die in zijn Mercedes niet voorbij Carlos Sainz kwam.

Daarnaast was Sainz blij dat Toro Rosso de 'best of the rest' was in Monaco. Het team was de snelste van de teams achter de top drie, wat tot tevredenheid stemde. "We waren het gehele weekend sneller dan de rest van het middenveld, dus daar wil ik het team voor bedanken. Ze hebben me echt een geweldige wagen gegeven en daar mogen we trots op zijn."

Voor Sainz is het nu even genieten van dit prachtige resultaat en dan weer verder, naar de volgende Grand Prix in Canada. "Ik heb genoten van deze wedstrijd. Dit resultaat moeten we nu goed gaan vieren met het team, voordat we ons focussen op de volgende Grand Prix, die in Canada!".

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen