© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coulthard: "Gelukkig nooit tegen Max Verstappen geracet"

Hoewel David Coulthard als liefhebber geniet van de coureur Max Verstappen, is hij blij dat hij nooit tegen hem heeft geracet. "Hij is veel te snel voor mij."

Voormalig Red Bull- en McLaren-coureur David Coulthard is een groot fan van Max Verstappen, maar hij is blij dat hij nooit tegen hem heeft geracet: "Nee joh, hij zou veel te snel voor me zijn geweest", aldus de Coulthard in gesprek met Autoblog.

De goedlachse Schot geeft als voorbeeld de demo die hij samen met de Nederlander en diens teamgenoot Daniel Ricciardo verzorgde tijdens de Jumbo Racedagen op Zandvoort.

"Ik reed achter Verstappen aan en achterop het circuit lifte ik, terwijl hij volle bak doorreed. Ik was er zeker van dat ik hem bij het uitkomen van de bocht in de muur zou aantreffen, maar dat was niet zo. Instinctief wist hij gewoon waar de limiet van de auto zat. Wellicht had mijn leeftijd er echter ook iets mee van doen, speel ik het tegenwoordig meer op safe."

Met al zijn kwaliteiten ziet Coutlhard Verstappen als de grote Formule 1-ster van de toekomst: "Dat is hij nu al, maar zijn ster is rijzende. Hij is snel, grappig en gaat zeer goed om met zijn fans."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen