Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Daniel Ricciardo heeft geen problemen meer met Max Verstappen na gesprek

De kou is uit de lucht tussen de beide Red Bull coureurs. Daniel Ricciardo accepteerde de excuses van Max Verstappen en wil het incident achter zich laten. Tijdens de GP van Hongarije raakte de Nederlander zijn teamgenoot, wiens race er direct op zat.

Direct na het incident kwam het stoom uit de oren van Ricciardo. Hij was woest op Verstappen en liet dat in woord en gebaar blijken. Max Verstappen bood na afloop zijn excuses aan en liet duidelijk weten dat het zijn fout was. Na de race zaten de coureurs en de teamleiding bij elkaar om het incident te bespreken. Dit klaarde de lucht tussen het tweetal dat normaal gesproken een erg goede relatie met elkaar heeft.

Daniel Ricciardo liet vandaag weten dat hij gisteren even hoog in zijn emotie zat, maar het zijn teamgenoot heeft vergeven. " Het was gisteren moeilijk te verkroppen. Je werkt het hele weekend tot naar de race en dan zit het er meteen op." " Max heeft zijn excuses aangeboden en we hebben over het incident gesproken zonder media en andere mensen. We hebben de situatie op de juiste manier afgehandeld, zodat we samen verder kunnen." " Over vier weken gaan de lampen weer uit voor de volgende race."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"