Daniil Kvyat dolt Sebastian Vettel met torpedo

27 apr. 2017 16:36 Redactie

Kvyat rijdt met uitdagende helm in Rusland


De GP van Rusland 2016 betekende het einde van Daniil Kvyat bij Red Bull Racing. De jonge Rus ging gebukt onder de enorme druk en torpedeerde Sebastian Vettel uit de race. 

Het was voor Red Bull Racing het sein om Kvyat opzij te zetten voor Max Verstappen. Het jonge talent kende al een incidentrijke GP van China waar hij, aldus Vettel, als een torpedo op de eerste bocht afkwam. Als gevolg van die actie crashte Vettel met teamgenoot Raikkonen.

Een race later was het Kvyat die tot twee keer toe vol in de achterkant van de Duitser reed. Vettel crashte in zijn Ferrari en was, wederom, woedend op de Rus. Enkele dagen na de race nam Red Bull Racing de gewaagde beslissing om Max Verstappen te promoveren, terwijl Daniil de omgekeerde weg bewandelde.

Nu de coureurs weer terug zijn in Rusland vond Kvyat het tijd voor een grapje. Op zijn helm prijkt dan ook een mooie torpedo, met Daniil die erop zit. Een verwijzing naar Vettels opmerking en de gebeurtenissen van vorig jaar. Gelukkig voor Sebastian start Daniil waarschijnlijk ver achter de Ferrari...

https://twitter.com/kvyatofficial/status/857597900448313345

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen