Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-kampioen Verstappen neemt het op tegen IndyCar-kampioen Palou in race met grote namen

Dit weekend staat de 24 uur van Le Mans op het programma in de virtuele wereld. Max Verstappen is ontegenzeggelijk de grootste naam op de grid, maar zeker niet enige grootheid. Wat te denken van IndyCar-kampioen Alex Palou?

Nu Max Verstappen midden in de winterstop zit, vindt hij de tijd om weer in in de thuissimulator te stappen. Daarin rijdt hij meteen de beroemdste race ter wereld, de 24 uur van Le Mans. De drie mannen waarmee hij de uitdaging aangaat, te weten Felix Rosenqvist, Max Benecke en Atze Kerkhof zijn al geen kleine namen, maar ook onder de tegenstanders zien we grote jongens.

Het toont eens te meer aan welke vlucht simracen aan het nemen is. Zo neemt F1-kampioen Verstappen het onder andere op tegen IndyCar-kampioen Alex Palou. Ook Juan Pablo Montoya meldt zich, evenals namen als Daniel Juncadella, Louis Deletraz, Sergio Sette Camara, Oliver Rowland, Felipe Drugovich, Bruno Spengler en de Nederlandse Beitkse Visser. De 24 uur van Le Mans, verreden in rFactor2 zal live te zien zijn op deze website en wel op zaterdag vanaf de klok van 13:30 uur. De prijzenpot bestaat uit een allerminst kinderachtige 250.000 dollar.

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024