Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

F1-podcast: "Leclerc speelt egoïstisch spel, Verstappen ongelukkig"

De jubelstemming overheerst bij Ferrari na de Grand Prix van Italië, al werd racewinnaar Charles Leclerc ook hoogverraad toegeschreven. Max Verstappen had misschien wel het grootste baalweekend van 2019. Jeroen van Inkel, Tom Coronel en Joe van Burik blikken terug in de podcast van RacingNews365.

Charles Leclerc is de gevierde man bij Ferrari na zijn tweede Formule 1-zege op rij. Maar de Monegask vocht tot de limiet met Lewis Hamilton en kreeg zelfs een waarschuwing voor onsportief gedrag. Ook Sebastian Vettel was niet blij met Leclerc. Max Verstappen kende een baalweekend in Monza, terwijl uitgerekend Renault daar juist heel sterk voor de dag kwam. Radio-DJ Jeroen van Inkel, autocoureur Tom Coronel en F1-journalist Joe van Burik blikken terug op de Grand Prix van Italië in de RacingNews365 Podcast, fueled bij Shell V-Power. Tevens geven ze antwoord op vragen en opmerking van lezers en luisteraars.

Heb je vragen of tips na het luisteren van deze podcast van RacingNews365? Laat het vooral weten in de reactie hieronder. En blijf op de hoogte van elke nieuwe aflevering door je te abonneren bij Spotify, Google Podcasts en Apple Podcasts - waar je ook een recensie kunt achterlaten, dat waarderen we zeer! Wil jij kans maken op een dag zèlf racen op Circuit Zandvoort, aangeboden door Shell V-Power, check dan snel deze link .

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'