Felipe Massa aanvaard excuses Max Verstappen

18 apr. 2017 20:54 Redactie

Felipe Massa heeft geen problemen met Max Verstappen ondanks 'onhandige' uitspraak


Max Verstappen kan weer met een gerust hart op de koffie bij Felipe Massa. De Braziliaan heeft naar eigen zeggen 'geen problemen' met de Nederlander, hoewel hij de uitspraak van Verstappen 'niet zo handig' vond.

De soap rondom de uitspraak van Max Verstappen gaat terug tot afgelopen zaterdagmiddag. In de laatste run van de laatste kwalificatieronde werd Max Verstappen naar eigen zeggen gehinderd door Felipe Massa, die hem zou hebben ingehaald in de laatste bocht. Hierdoor moest Verstappen van het gas en kon hij geen snelle rondetijd neerzetten.

Na de kwalificatie kreeg Verstappen de vraag of hij het voorval met Massa zou gaan bespreken. Hierop antwoordde de Nederlander met knipoog: "Het blijft een Braziliaan hè, daar valt niet zo goed mee te praten." Dit schoot echter in het verkeerde keelgat van veel Brazilianen, die zich beledigd voelden. Hierop reageerde Massa: "Verstappen moet op zijn woorden letten, het is niet slim om zoiets te zeggen."

De soap eindigde uiteindelijk in een excuus van Verstappen richting de Braziliaanse fans op Instagram. Met de excuses van Verstappen was ook voor Felipe Massa de kous af. "Het was niet slim wat hij zei, maar ik geloof hem als hij zegt dat hij dat soort dingen niet meer zegt. Ik kan goed met hem opschieten en ik heb totaal geen problemen met hem. Hij is een aardige gozer en goede coureur. Hij moet nog iets rustiger worden, maar dat komt wel met de leeftijd", zei Massa tegenover Motorsport.com.

Daarmee lijkt de hele soap rondom Verstappen en Massa nu ten einde. Beide heren kunnen zich nu gaan voorbereiden op de volgende Grand Prix, de Grand Prix van Rusland over iets minder dan twee weken.

Foto: Clive Mason/ Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen