Felipe Massa: "Ik had verwacht nu lekker veel te eten en dik te worden"

23 mrt. 2017 18:25 Redactie

Felipe Massa had comeback zelf ook niet verwacht


Felipe Massa kan na deze winter de boeken in als 'de coureur met de snelste comeback ooit'. Nadat hij halverwege vorig seizoen al aankondigde er mee te gaan stoppen, schoof hij vandaag in Australië toch weer aan bij de persconferentie. Massa had dat zelf ook niet verwacht.

Eigenlijk had hij zichzelf ergens voor de televisie zien zitten dit weekend, het liefst met een zak chips en een groot glas cola. In plaats daarvan moest hij deze winter keihard trainen en ook tijdens het seizoen weer topfit zijn. Een compleet ander beeld, vindt ook Massa. "Als ik heel eerlijk ben had ik niet verwacht dat ik plaats zou nemen bij de persconferentie voorafgaand aan de Grand Prix van Australië. Ik had mezelf eigenlijk al ergens anders voorgesteld. Ik had me voorgesteld dat ik nu ergens lekker aan het eten was en dik aan het worden was", zegt hij met een knipoog tijdens de persconferentie.

Ondanks zijn leeftijd en het feit dat hij eigenlijk al gestopt was, wil Massa er nog alles uithalen wat erin zit. Hij hoopt dan ook op een 'verrassend' seizoen. "Tijdens de wintertest in Barcelona kreeg ik al een heel goed gevoel bij de wagen. Ik hoop dat we dat door kunnen zetten en een goed en misschien verrassend seizoen kunnen draaien. We willen vooral competitief zijn, dat is het belangrijkst."

Spijt heeft Massa in ieder geval niet. Hij vindt het eerder heel mooi dat hij het leukste beroep van de wereld mag uitoefenen. "Ik ben heel blij dat ik weer mag rijden. Het is toch het leukste beroep ter wereld en het geeft mij veel energie. Ik kijk er erg naar uit, ben topfit en klaar voor deze uitdaging", besluit Massa.

Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen