Felipe Massa wil mogelijk doorgaan na 2018

07 mrt. 2017 07:30 Redactie

Felipe Massa sluit langer verblijf in de Formule 1 niet uit


Felipe Massa keerde onverwacht terug in de Formule 1, nadat hij eind 2016 met pensioen ging. De Braziliaan lijkt de smaak te pakken te hebben en spreekt over een mogelijk langer verblijf in de F1. 

Massa is met zijn 35 jaar een van de oudjes binnen de koningsklasse van de autosport. Momenteel komt hij uit voor het team van Williams, waar zijn contract eind 2017 afloopt. Het team haalde de ervaren Massa terug om als mentor te functioneren voor de 18-jarige Lance Stroll. De Canadees maakt in 2017 zijn F1-debuu.

Gevraagd naar zijn toekomst antwoord Felipe dat hij graag langer wil blijven: "Als ik kan blijven, ik fit ben en nog altijd competitief ben dan wil ik mogelijk wel blijven." liet hij weten.

Mocht de F1 niet langer mogelijk zijn dan zijn er diverse opties voor de Braziliaan. "Formule E was een optie voor dit seizoen, maar ik had nog geen keuze gemaakt. Ik weet niet wat de toekomst brengt." laat hij Speedweek weten."

"Ik las dat ik al een Formule E contract heb getekend, maar dat is niet waar. De test was erg leuk, maar het is wel iets anders dan de Formule 1. Een compleet andere auto en er is een compleet andere mindset voor nodig."

Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen