© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Ferrari: "Zoveel vertrouwen hebben we helemaal niet"

15 mrt. 15:10 Joe van Burik 0 reacties
Mattia Binotto ontkent stellig dat Ferrari er erg sterk voor staat tijdens het eerste Formule 1-raceweekend van 2019. De teambaas meent dat de buitenwereld teveel heeft gekeken naar het indrukwekkende tempo van zijn renstal in de tests.

"We hebben helemaal niet zoveel vertrouwen in onszelf dit weekend. De wintertests zijn geen kwalificatiesessie en je weet nooit wat de rest daar precies doet dus kunt weinig zeggen van ieders prestaties", aldus Binotto in de persconferentie voor teambazen in Melbourne, waar ook RacingNews365 bij aanwezig was.

"We zijn gefocust op onszelf, hebben acht intense testdagen achter de rug en weinig tijd gehad om ons echt voorbereiden voor Melbourne. Dus nu zien we pas wie de snelste is. Mercedes heeft de afgelopen kampioenschappen allemaal gewonnen en op een of andere manier zijn ze nog steeds het te kloppen team. Alleen als we ons op onszelf richten kunnen we stap voor stap beter worden."

Binotto voegde daaraan toe dat hij ondanks zijn nieuwe rol als teammanager nog steeds de prioriteit geeft aan techniek: "De auto moet snel zijn, dan volgt de rest. Dat is dus nog steeds mijn focus. Natuurlijk zijn er nog andere zaken, maar de prioriteit ligt bij de techniek."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen