Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Force India-coureurs leggen hun ruzie bij

De relatie tussen Esteban Ocon en Sergio Perez liep in het begin van het seizoen al wat deukjes op, maar na de Grand Prix van België leek er sprake van een echte breuk. De coureurs hadden het tijdens de Grand Prix van België tot twee keer toe met elkaar aan de stok, met de nodige schade tot gevolg, maar ook naast de baan ging de ruzie verder.

Esteban Ocon was na de race ziedend op zijn teamgenoot, die hem tot twee keer toe de muur in duwde tussen La Source en Eau Rouge. "Wilde hij me dood hebben ofzo?!" , herhaalde Ocon meerdere malen voor verschillende televisie stations. Nadat hij die zin in verschillende interviews had laten vallen, deed Ocon er nog een schepje bovenop. In een tweet, inclusief video, schreef hij: "We hebben de schade beperkt vandaag. We hadden een goede race, totdat Perez me twee keer dood wilde hebben! Gelukkig lukte hem dat niet en eindigde ik op P9."

De zin 'Perez wil me dood hebben' viel totaal verkeerd bij Perez. In een vlog, die zelfs bestaat uit twee delen, slaat de Mexicaan terug naar zijn jonge teamgenoot. Zo zegt hij onder meer: "Ik ben heel erg teleurgesteld over de uitspraken van Esteban. Ik ben zeker niet het type coureur dat andere coureurs dood wil hebben. Meer ga ik er niet over zeggen." Bekijk hieronder de twee vlogs van Sergio Perez. Uiteindelijk liet Esteban Ocon via Twitter weten dat de ruzie tussen de twee kemphanen is bijgelegd. In een verklaring laat hij weten dat hij 'te emotioneel heeft gereageerd' en dat hij 'verder wil als team'. Daarmee lijkt de ruzie bijgelegd en kunnen beide coureurs zich nu gaan focussen op de komende Grand Prix in Italië.

https://twitter.com/SChecoPerez/status/901915326656405504

Part 1 #NeverGiveUp #Checo11 pic.twitter.com/KwIJ3pRj1u — Sergio Pérez (@SChecoPerez) August 27, 2017

https://twitter.com/SChecoPerez/status/901915939318390784

Part 2 #NeverGiveUp #Checo11 pic.twitter.com/k5NMb4TLxM — Sergio Pérez (@SChecoPerez) August 27, 2017

https://twitter.com/OconEsteban/status/902110640197787649

Spa incident. pic.twitter.com/3wKf8aVfKL — Esteban Ocon (@OconEsteban) August 28, 2017

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China