Formule 1 2018

Formule 1 2018 - Laatste Max Verstappen en F1 nieuws

Volg het laatste Formule 1 nieuws en Max Verstappen nieuws op de voet. Racingnews365 brengt dagelijks het nieuws uit de F1 uit binnen- en buitenland.

Alle ogen zijn in 2018 gericht op Lewis Hamilton en Mercedes. De kampioenen van 2017 krijgen concurrentie van Red Bull en Ferrari. Max Verstappen won in 2017 twee Grand Prix na een moeizaam jaar met veel tegenslag. In 2018 wil Red Bull strijden om de wereldtitel.

Sebastian Vettel kende een goed seizoen in 2017, maar moest in de tweede helft van het seizoen buigen voor Hamilton. Stoffel Vandoorne had een wisselvallig debuutjaar bij McLaren, maar weet zich nu verzekerd van Renault-motoren. Van de Belg mogen we dan ook meer verwachten.

In totaal staan er 21 races op de Formule 1 kalender 2018. De GP van Duitsland is terug op de agenda en Frankrijk organiseert voor het eerst sinds 2008 weer een Grand Prix. Daar staat het vertrek van Maleisië tegenover.

De Formule 1 liefhebber is bij Racingnews365 aan het juiste adres. Los van het laatste nieuws, analyses en verslagen zijn alle trainingen, kwalificaties en races live te volgen op onze site.

Racingnews365 - Als formule 1 je passie is

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen