© Red Bull Contentpool

Waar kan ik Formule 1 op TV kijken?

Waar kan ik de Formule 1​ op TV kijken? Goed nieuws voor de Formule 1 fans! Formule 1 is in 2019 gratis te bekijken op TV. Om in Nederland de Formule 1 races live te zien met Nederlands commentaar van Olav Mol is dit mogelijk via Ziggo Sport.

Overzicht TV zenders die Formule 1 races uitzenden

Op TV-zender Ziggo Sport zal het commentaar tijdens de races verzorgd worden door commentator Olav Mol. Mis geen seconde van de prestaties van Max Verstappen en zijn concurrenten.

Formule 1 op TV in 2019 : Overzicht van alle televisie zenders die F1 in Nederland uitzenden


Formule 1 is gratis te zien op kanaal 14 van Ziggo voor abonnees van deze kabelprovider. Met de zender Ziggo Sport zijn alle Formule 1 races live te zien, met commentaar van Olav Mol. Voor mensen die geen lid zijn van Ziggo is er de betaalde versie van deze zender, genaamd Ziggo Sport Totaal. Deze betaalzender zendt alle Formule 1 trainingen, kwalificaties en races live uit zonder reclame. Als bonus voor de racefans worden ook alle IndyCar-wedstrijden uitgezonden.

Olav Mol verzorgt in 2019 het commentaar bij Ziggo en wordt bijgestaan door Jack Plooij als pitreporter.

Sky Sports is in Nederland alleen via livestreaming verkrijgbaar. De uitgebreide voorbeschouwing, de prachtige analyses en het commentaar worden verzorgd door voormalig Formule 1 coureurs en echte kenners.

RTL Duitsland

Heb je geen digitale televisie bij Ziggo en wil je toch gratis naar de Formule 1 kijken dan ben je aangewezen op RTL Duitsland. RTL zendt van iedere Grand Prix zowel de kwalificatie als de race live uit. De races worden wel frequent onderbroken door reclames. De zender biedt mooie voor- en nabeschouwingen met goede analyses en interviews.

Formule 1 live

Racingnews365 maakt van alle Formule 1 races een live verslag dat de volgen is op onze website. De liveblogs zijn terug te vinden op de pagina’s van de verschillende races.

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen