© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Gasly: "Wél tevreden na vrije trainingen GP Australië"

Max Verstappen zag na de eerste oefensessies in Melbourne ruimte voor verbetering en vooral een groot gat naar Mercedes, terwijl teamgenoot Pierre Gasly beduidend meer tevreden is.

Pierre Gasly was er naar eigen zeggen op gebrand zijn Red Bull-campagne goed te beginnen. De Fransman meent in gesprek met de aanwezige pers dat hij daar prima in is geslaagd.

"We hebben er een hele positieve dag op zitten. Ronde na ronde voelde ik me meer en meer op mijn gemak in de auto en ik denk dat we de auto en de motor goed op orde hebben voor dit specifieke circuit", aldus de Fransman, die in de slotfase van de tweede oefensessie kampte met een verlies aan vermogen. Honda gaf zelf al te kennen dat er een klein probleem was waargenomen, dat voor de rest van het weekend geen gevolgen heeft.

Net als Max Verstappen valt het ook Gasly op dat Mercedes wel erg snel was tijdens met name de tweede vrije training. Dat kwam voor de Fransman niet geheel als een verrassing: "Dat hadden we wel zien aankomen. Wij moeten ons echter op onszelf blijven richten om op zaterdag zo goed mogelijk te scoren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen