GP Azerbeidzjan zet Mariah Carey in als publiekstrekker

05 mei 2017 18:52 Redactie

All I want in Baku ... is een volle tribune


De organisatoren van de GP van Azerbeidzjan gooien het dit jaar onder een andere boeg. Vorig jaar konden we een speld horen vallen op de tribunes. Dit jaar moeten extra festiviteiten rondom het circuit zorgen voor meer publiek.

Kosten nog moeite worden dan ook gespaard in Baku, waar de organisatie een mooie line-up realiseerde voor een gratis party. Dit exclusieve feest is alleen toegankelijk voor mensen die een ticket voor de GP van Azerbeidzjan hebben gekocht. De party wordt op zondagavond na afloop van de race gehouden. Naast Mariah Carey zijn er ook optreden van de Black Eyed Peas en Nicole Scherzinger. Laatstgenoemde was jarenlang een bekende in de paddock als vriendin van Lewis Hamilton."We zijn erg trots dat we Mariah Carey mogen verwelkomen in Baku. Ze is een van de meest succesvolle artiesten aller tijden. Mariah is de stem van een generatie, wiens liedjes overal ter wereld bekend zijn", aldus Arif Rahimov Executive director van het Baku City Circuit.

Carey verkocht in haar carrière meer dan 220 miljoen platen waaronder het prachtige/aanstekelijke/gruwelijk irritante 'All I want for Christmas' (doorhalen wat niet van toepassing is... ;-))


De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen