Grosjean is pissig: 'Alleen mijn negatieve boordradio's worden uitgezonden!'

25 jun. 2017 11:45 Redactie

Romain Grosjean niet blij met boordradio's op TV


Romain Grosjean is niet te spreken over de hoeveelheid boordradio's die er van hem worden afgespeeld op de televisie. Volgens de Fransman worden alleen zijn negatieve boordradio's ten gehoren gebracht en niet zijn positieve.

Tot nu toe heeft Grosjean een lastig weekend achter de rug in Azerbeidzjan. In de trainingen schoot hij er regelmatig af en in de kwalificatie kwam hij niet verder dan de 17e positie. Door de straf van Fernando Alonso mag hij als 16e van start gaan, maar dat is een doekje voor het bloeden. Grosjean is er namelijk niet heel blij mee, wat ook te horen was over de boordradio.

Grosjean klaagde vooral over remproblemen op het circuit van Baku, maar vindt dat zijn boordradio's heel erg selectief zijn uitgezonden. "Mijn boordradio's worden selectief uitgezonden en daar ben ik best pissig over", zei Grosjean tegen Autosport.com"Iedereen zegt dingen over de boordradio. Als ik dingen zeg dan is dat bedoeld voor het team en niet voor de buitenwereld", hekelt Grosjean de regie.

"Mijn boordradio's worden veel vaker uitgezonden dan anderen, terwijl anderen ook vloeken en tieren over de radio. Ik vind dat oneerlijk en wordt er een beetje moe van", klaagt Grosjean.

Ook vorig jaar werden de boordradio's van Grosjean vaak uitgezonden wanneer hij tegen het team aan het klagen was. "Ik kan mijn karakter niet veranderen", stelt Grosjean. "Ik heb dat geprobeerd en misschien moet ik het nog meer proberen, ik weet het niet", besluit hij.

Foto: Haas F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen