Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Hülkenberg: "Moest huilen bij nieuws over komst Ricciardo"

Nico Hülkenberg is blij met de komst van Daniel Ricciardo bij het F1-team van Renault. De Duitser wil zich graag meten met de ervaren voormalig Red Bull-coureur.

Nico Hülkenberg vond nog tijd om voor Renault Sport vragen van fans te beantwoorden. Daarbij kwam vanzelfsprekend ook de komst van Daniel Ricciardo bij Renault ter sprake.

"Ik was woest! Ik heb gehuild en werd in mijn hart geraakt", antwoordde 'de Hulk' op de vraag hoe hij reageerde op de bekendmaking van de komst van Ricciardo, om lachend te vervolgen: "Nee, ik hoorde het een dag eerder dan de meeste anderen en vind het geweldig." Hülkenberg hoopt de komende jaren met Renault successen te boeken en is nog niet van plan om het team op korte termijn te verlaten. "Ik denk dat, zo lang ik niet gewonnen heb of op het podium heb gestaan, ik wel moet blijven". De sympathieke Duitser gelooft niet dat hij in de auto een compleet ander mens moet zijn. "Ik vind niet dat ik verander op het moment dat ik mijn helm opzet en het vizier sluit. Je bent wel in een andere wereld en volledig gefocust, maar ik wil niet zeggen dat ik dan een ander persoon ben."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden