Hamilton: 'Max Verstappen gaat fantastische carrière tegemoet'

11 mei 2017 16:09 Redactie

Hamilton lyrisch over Max Verstappen


Tijdens de FIA persconferentie voor de GP van Spanje was Lewis Hamilton lyrisch over Max Verstappen. De Nederlander heeft volgens de drievoudig wereldkampioen een gouden toekomst voor zich.

Hamilton en Verstappen zijn rivalen op de baan, maar daarbuiten kunnen ze het prima met elkaar vinden. De Brit heeft respect voor de jonge Nederlander en liet dat ook vandaag weer merken.

Max Verstappen werd gevraagd hoe hij zijn eigen ontwikkeling ziet ten opzichte van vorig jaar. Toen was de GP van Spanje zijn eerste race voor het topteam van Red Bull. Prompt won de Nederlander de race, waarna hij uitgroeide tot de absolute smaakmaker van de Formule 1.

"Ik voel me sterker dan vorig jaar en heb veel meer zelfvertrouwen", liet Max weten. 

"Plus je hebt nu eindelijk je rijbewijs!", grapte Lewis Hamilton om daarna serieus verder in te gaan op vragen over de toekomst van Max.

"Max kwam als een komeet in de Formule 1. Ik weet nog dat hij hier vorig jaar super reed in zijn eerste race voor Red Bull. Max is een sterke tegenstander gebleken. Hij is nog altijd pas 18 of 19 jaar en groeit nog altijd. Max gaat een fantastische carrière tegemoet."

Foto: F1.com

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen