© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Hamilton waarschuwt concurrentie: "Nog volop ruimte voor verbetering"

15 mrt. 10:21 Ruud Dimmers 2 reacties
Titelverdediger Mercedes kende een voortvarende start in Australië. Lewis Hamilton klokte in beide trainingen de snelste tijd en de Duitse renstal was tijdens de tweede training met afstand het snelste.

"Ik heb een erg positief gevoel overgehouden aan het rijden in de auto vandaag. Dit is waar ik van hou", blikt de Brit met een tevreden lach op het gezicht terug op zijn vrije trainingen.

"De auto voelt hetzelfde aan als in Barcelona, wat positief is omdat we hier op een andere baan en onder andere omstandigheden rijden. Ons programma hebben we vlekkeloos af kunnen werken."

De snelheid van de Mercedes W10 maakte indruk op de concurrentie. Hamilton is erg blij met de performance, maar er is nog volop ruimte voor verbetering. "Er zijn nog zoveel dingen die we kunnen verbeteren, maar dit was geen slechte start."

"Nu is het zaak om alle data te bestuderen, wat we altijd doen op de vrijdagavond. Belangrijk is dat we twee auto's hebben die er goed bij zitten en zonder fouten van ons als coureurs. We hielden onze auto's in het juiste spoor."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen