Hamilton wil niet in gesprek met Vettel

26 jun. 2017 11:51 Redactie

Hamilton slaat uitnodiging van Vettel af


De kou is voorlopig nog niet uit de lucht tussen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton. Na aanleiding van het safety car incident tijdens de GP van Azerbeidzjan leven de heren in onmin met elkaar.

Mercedes-coureurs Lewis Hamilton blijft boos op zijn rivaal Sebastian Vettel. De Duitser beschuldigde zijn concurrent ervan dat hij hem een brake test had gegeven. Vervolgens kwam Vettel langszij om verhaal te halen en stuurde daarbij in richting de Mercedes. Wat Sebastian betreft zou het goed zijn om deze week even contact te hebben met Lewis, maar die heeft daar geen interesse in.

"Hij heeft mijn nummers niet eens... Ik laat mezelf wel op de baan spreken. Ik heb gehoord wat hij na de race zei en daar wil ik het bij laten. Voor mij is het erg jammer dat ik de race verloor door een loszittende hoofdsteun. Ik wil alles weer op de rit krijgen en dan ga ik er maximaal voor in de komende twaalf races."

Vettel liet weten dat hij de Brit niet met opzet raakte toen ze langszij reden. Een uitleg die Hamilton niet geloof.

"We zijn wereldkampioenen. Misschien dat dit jou overkomt in je personenauto, maar ons niet. We racen al jaren."

De vraag is of de lucht geklaard is voor de volgende GP in Oostenrijk. Aan het begin van het seizoen waren de beide titelkandidaten erg blij met elkaar. 

Foto: Mercedes AMG F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen