Herstellende Billy Monger bedankt iedereen voor de steun

26 apr. 2017 10:34 Redactie

Autocoureur bedankt iedereen voor de steun en support na zware crash


Billy Monger herstelt momenteel van zijn zware crash waarbij hij beide onderbenen verloor. De 17-jarige coureur wil de artsen, fans en iedereen uit de autosportwereld bedanken voor de overweldigende steun.

Op social media laat de jonge Monger weten erg blij te zijn met alle support:

"Ik wil iedereen ontzettend bedanken. Jullie lieve woorden hebben mij en mijn familie de kracht gegeven om door deze zware week te komen."

"De liefde en vrijgevigheid van de autosportwereld, familie, fans en iedereen die me gesteund heeft is geweldig en inspirerend. Alle hulpverleners, artsen en het medisch personeel: wat kan ik zeggen? Zonder jullie was ik hier niet meer geweest. Ik zal jullie altijd dankbaar zijn voor het redden van mijn leven."

"De echte held van deze tragisch gebeurtenis is mijn zus Bonny. Zij gaf me de kracht om te blijven vechten. Dat zal ik altijd blijven doen! Nu maar ook in de rest van mijn leven."

De crowdfunding actie waarmee de familie van Monger inzette op een bedrag van 260.000 Pond om het herstel te bekostigen werd wereldwijd opgepikt. Media, teams, coureurs en fans doneerden massaal en deelden de actie. Als gevolg daarvan is er nu al meer dan 750.000 Pond opgehaald.

https://twitter.com/BillyMonger/status/856955666455552000

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen