Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Hoe laat begint de Formule 1 GP van Bahrein 2022?

Van 18 tot en met 20 maart 2022 wordt het Grand Prix-weekend in Bahrein verreden. Tijdens de eerste race van het Formule 1-seizoen krijgen we eindelijk een fatsoenlijk beeld van de krachtsverhoudingen. Mis niets met ons tijdschema!

Verstappen Bahrein
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Na lang wachten is het dit weekend eindelijk zo ver: de Grand Prix van Bahrein, de eerste race van het nieuwe Formule 1-seizoen, staat op het programma. Op het Bahrain International Circuit gaan Max Verstappen, Lewis Hamilton en hun 18 collega's de strijd met elkaar aan.

Die strijd begint op vrijdag, als de coureurs om 13:00 Nederlandse tijd de baan op gaan voor de eerste vrije training. Om 16:00 uur vervolgt men de dag met VT2. Daarna is er nog een training gedurende welke de coureur de afstelling van hun F1-bolide kunnen perfectioneren. Die vindt plaats op zaterdag en begint om 13:00 uur. De kwalificatie vindt vervolgens plaats om 16:00 uur Nederlandse tijd.

Begintijd GP Bahrein 2022

Op zondag 20 maart komen we te weten wie de eerste Formule 1 Grand Prix van het jaar zal winnen. De GP van Bahrein van 2022 begint om 16:00 uur Nederlandse tijd. Ongeveer anderhalf uur later weten we wie zich de eerste racewinnaar van het nieuwe F1-tijdperk mag noemen.

Check hieronder het volledige tijdschema voor de GP van Bahrein 2022, waardoor je niets hoeft te missen van het raceweekend.

Tijdschema GP Bahrein

Sessie Datum Tijd
Eerste vrije training vrijdag 18 maart -
Tweede vrije training vrijdag 18 maart -
Derde vrije training zaterdag 19 maart -
Kwalificatie zaterdag 19 maart -
Race zondag 20 maart -

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Bahrein 2021 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024