Honda houdt ondanks slechte resultaten vast aan topman

20 jun. 2017 15:22 Redactie

Motorleverancier zet F1-baas (nog) niet op straat


Yusuke Hasegawa heeft vanuit werkgever Honda vernomen dat er niet aan zijn stoelpoten wordt gezaagd. Ondanks de moeizame relatie met McLaren en de tegenvallende resultaten houden de Japanners vertrouwen in hun topman.

Motorleverancier Honda is bezig aan een zeer slecht seizoen in de Formule 1, maar het heeft vertrouwen in baas Yusuke Hasegawa. De Japanner nam in 2016 het roer over van Yasuhisa Arai.

Aan Motorsport.com laat hij weten dat het vertrouwen er nog altijd is. "Ik ben niet degene die beslist over mijn toekomst. Als Honda iemand anders wil dan ligt mijn lot in hun handen. Vanuit Honda overweegt niemand om mijn positie te veranderen."

"We focussen ons op het verbeteren van onze prestaties, waarover we niet tevreden zijn. We werken hard, maar kunnen nog niet tevreden zijn. Integendeel, we zijn gefrustreerd en teleurgesteld."

"Mogelijk is er iemand die beter ons programma kan leiden, dat is dan prima. Ik zou dan niet blij zijn, maar dan moet ik plaatsmaken," aldus Hasegawa die toch druk lijkt te voelen.

Foto: McLaren F1

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen