© Getty Images/Red bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Horner: "Verstappen is de beste racer in de Formule 1"

13 mrt. 14:50 Aaron Deckers 5 reacties
Max Verstappen gaat nu zijn vijfde seizoen in als Formule 1-coureur. In de afgelopen vier jaar zorgde de Red Bull-coureur voor veel vuurwerk, onder meer met prachtige (inhaal)acties. Volgens teambaas Christian Horner is de Nederlander de inhaalkoning van de Formule 1.

Christian Horner laat zich met regelmaat oprecht uit over de Nederlandse Red Bull-coureur. In dit geval overlaad hij Verstappen met een reeks complimenten: "Max heeft al in zoveel duels laten zien dat hij een geweldige coureur is. Ik denk dan ook dat niemand Max in zijn spiegels wil zien."

"Hij is echt de beste coureur van het veld als het aankomt op het winnen van duels. Daarnaast heeft Max een enorm talent ontwikkeld voor wat betreft zijn banden sparen tijdens de race, zonder daarbij aan rondetijd in te leveren. Dat is écht zijn grootste kracht!"

Horner liet zich ook uit over de relatie tussen Verstappen en zijn kersverse teamgenoot Pierre Gasly, tegen over Gazzetta dello Sport: "Voor mij is de situatie met Gasly en Verstappen anders dan de verhouding tussen Ricciardo en Verstappen. Gasly heeft nog veel te leren terwijl Max ondanks zijn leeftijd al als een ervaren coureur mag worden gezien. Dat betekent dan ook dat Max de richting zal bepalen voor de ontwikkeling van de RB15."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen