Horner vindt huilende fan man van de race

14 mei 2017 20:04 Redactie

Frans jongentje verovert harten van Formule 1 fans


Daar zit je dan op de tribune vol spanning te kijken naar de verrichtingen van jouw idool Kimi Raikkonen. Na een paar 100 meter was het al voorbij. Tranen rolden over zijn wangen...

Het shot van het huilende jongentje ging de hele wereld over. Compleet gehuld in Ferrari kleding barstte hij in tranen uit nadat de Fin uitviel.


De regie had veel oog voor het jonge mannetje en later in de race zagen we hem weer volop genieten. Sebastian Vettel pakte de leiding in de race en een grote glimlach verscheen op het gezicht van de jonge knul. Een nog mooier cadeau volgde toen de organisatie het jongentje en zijn ouders uitnodigde in de pitstraat.

Daar kwam het tot een ontmoeting met onder andere Kimi Raikkonen. De 'Iceman' toonde zich een sportief coureur en nam de tijd voor zijn jonge fan. 

https://twitter.com/ScuderiaFerrari/status/863809723358904320

Red Bull teambaas Christian Horner genoot van de jonge fan en noemde het knulletje de man van de race. "Ik heb echt genoegen van het mannetje. Eerst huilend op de tribune en later oog in oog met zijn grote idool."

"De kans is wel aanwezig dat we in Monaco veel huilende fans zien", grapte Horner.

 

Foto: Formula1.com Facebook

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen