Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Internationale media maken Vettel met de grond gelijk

De internationale media hebben weinig goede woorden over Sebastian Vettel. Zijn actie in de eerste bocht van de Grand Prix Frankrijk wordt bestempeld als onnodig en amateuristisch.

Sebastian Vettel tikte in de eerste bocht Valtteri Bottas achterstevoren. Vettel nam de schuld van de botsing op zich, maar het stemt de pers niet milder over de actie van de Duitser. Een greep uit wat de internationale media schreven over Vettel: Italië: La Gazzetta Dello Sport : "Vettel maakte een amateuristische fout en betaalde daarvoor een dure prijs. Hij verspeelde de leiding in het WK en ontnam Ferrari een mooie kans." La Repubblica : "Vettel maakte een fout die hij niet mag maken als hij voor een vijfde keer wereldkampioen wil worden." La Stampa : "Hij reed een geweldige inhaalrace, maar verloor kostbare punten door zijn impulsiviteit."

Spanje: La Vanguardia : "Vettel wilde de race in de eerste bocht winnen, maar in plaats daarvan bood hij de overwinning Hamilton op een presenteerblaadje aan." El País : "Sebastian Vettel maakt het zichzelf graag erg moeilijk. Zo lijkt het althans." Frankrijk: L'Equipe : "Vettel verspeelde in 2017 de titel door onnodige fouten en op Paul Ricard zagen we exact die Sebastian Vettel." Engeland: Daily Mail : "Sebastian Vettel liet opnieuw de roekeloosheid zien, waarmee hij zichzelf de laatste twaalf maanden al buitenspel zette voor de wereldtitel."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"