Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Internationale media scharen Verstappen tussen titelfavorieten 2019

De internationale media zagen Max Verstappen na een moeizame start van de Grand Prix van Abu Dhabi sterk naar voren rijden. Door meerdere publicaties wordt hij beschouwd als één van de titelfavorieten voor 2019.

The Guardian "Max Verstappen liet wederom zien dat als Red Bull volgend jaar met Honda de zaakjes op orde heeft hij een belangrijke speler kan zijn in de strijd om de titel. Na een moeizame start werkte hij zich naar voren met een gecontroleerde agressie die we al het hele seizoen van hem zien."

La Gazzetta dello Sport De vooraanstaande Italiaanse krant looft Verstappen om een paar sterke acties: "Esteban Ocon moest in een rechtstreeks duel Verstappen het hoofd buigen voor de Nederlander. Later in de race verzekerde de Nederlander zich van een podiumplaats door Valtteri Bottas op fraaie wijze opzij te zetten." Bild De Duitse krant bombardeert Max Verstappen samen met Lewis Hamilton en Sebastian Vettel als het drietal aan favorieten voor de eindzege in 2019: "De drie titelfavorieten van het volgende seizoen stonden tezamen op het podium in Abu Dhabi. Max Verstappen blies daarvoor werkelijk voorbij aan Valtteri Bottas.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden