Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Internationale pers bejubelen dominante Verstappen

Max Verstappen reed zo'n beetje de meest onzichtbare race van iedereen op het Autódromo Hermanos Rodríguez. Dat was echter niet meer dan een teken van zijn dominantie, een teken dat ook de internationale pers niet is ontgaan.

La Gazzetta dello Sport De Italianen betreuren natuurlijk het verlies van de wereldtitel door Sebastian Vettel en Ferrari, maar vullen de overgebleven witregels met een lofzang op Max Verstappen: "Max Verstappen controleerde de race van start tot finish, net zoals hij dat eerder dit jaar in Oostenrijk deed. Lewis Hamilton is met zijn vijfde titel het heden van de sport, Max Verstappen de toekomst." L'Equipe De Frans krant L'Equipe spreekt vooral van een 'saaie' race van Max Verstappen: Hij greep de race bij de start met beide handen beet, om aan de streep zijn vijfde overwinning te vieren. Hij controleerde de race en liet zien dat als hij geen fouten maakt, hij in staat is tot grootse dingen."

Bild Volgens het Duitse Bild was Max Verstappen een klasse apart in Mexico en hoefde hij alleen zijn eigen motor te vrezen, zeker na de problemen bij Daniel Ricciardo. De Duitse krant constateert dat Verstappen in topvorm verkeert en daarom een belangrijke kandidaat kan zijn voor de titel in 2019: "We hebben in Mexico gezien dat we volgend jaar rekening moeten houden met Red Bull en Max Verstappen." Daily Express De Engelse media kunnen niet genoeg woorden gebruiken om de vijfde titel van Lewis Hamilton te bejubelen, maar de Daily Express heeft ook oog voor de Nederlandse Red Bull-coureur: "Max Verstappen zette zijn geweldige reeks in Mexico voort om aan de haal te gaan met alweer zijn vijfde overwinning uit zijn carrière."

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen