Jolyon Palmer: "Iedereen roept al jaren dat ik mijn stoeltje verlies"

09 jun. 2017 09:30 Redactie

Palmer ervaart geen extra druk ondanks geruchten


Of Jolyon Palmer ook in 2018 nog actief is in de Formule 1 is nog even afwachten. De Renault rijder heeft dit seizoen nog maar weinig laten zien. Hierdoor namen de geruchten toe dat Palmer zou worden vervangen.

In Monaco waren er plotseling geruchten dat Palmer daar al zijn laatste race voor Renault zou rijden. Renault zou niet tevreden zijn over de prestaties van Palmer en dringend op zoek zijn naar een vervanger. Sergio Perez en zelfs Fernando Alonso werden al aan Renault gelinkt. Zo ver is het echter nog niet, want ook in Canada neemt Palmer gewoon plaats in zijn Renault.

Palmer was echter één van de zes coureurs die door de FIA was uitgenodigd voor de persconferentie. Natuurlijk wilde de aanwezige pers van hem weten wat al deze geruchten met hem doen.

"Al die geruchten doen me niks, alleen het uitblijven van goede resultaten zorgt voor extra druk. Wat de geruchten betreft: al sinds mijn derde race in de Formule 1 steken die geruchten de kop op. Dat is voor mij niks nieuws meer. Ik kan ze maar op één manier stoppen en dat is door goed te presteren op de baan. Natuurlijk ben ik mij ervan bewust dat de start van het nieuwe seizoen teleurstellend was. Ik werk echter keihard om het tij te keren en hopelijk lukt dat dit weekend al."

Foto: Renault F1

 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen