Kimi Raikkonen heeft beslissing genomen over zijn toekomst

09 jun. 2017 10:19 Redactie

Stopt Raikkonen of gaat hij door?


De grote vraag is of Ferrari-coureur Kimi Raikkonen zijn helm aan de wilgen hangt, of nog een jaar doorgaat. Zelf heeft de Fin de knoop doorgehakt, maar hij deelt het nieuws pas later dit jaar mede.

In de stoelendans voor 2018 staat het stoeltje van de Fin centraal. Mocht Kimi Raikkonen stoppen met de F1 dan komt een van de meest begeerde stoeltjes vrij. Het Italiaanse team is dit seizoen het te kloppen team. Raikkonen liet in Canada weten dat hij een beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

Deze beslissing deelt hij later dit seizoen mede aan de buitenwereld. "Ik heb mijn beslissing genomen, maar het is niet nodig om dat nu met jullie te delen. Jullie schrijven er toch wel over, dus het verandert niets. De mensen die het moeten weten, die weten het nu," liet de Fin de media weten.

Wat zijn besluit is blijft dus nog enkele maanden gissen, maar mogelijk dat we zijn laatste opmerking meer duidelijkheid verschaft.

"Ik heb geen contract met Ferrari voor volgend jaar. Er zijn weer erg veel geruchten over mijn contract en volgend jaar. Wat er in Monaco gebeurde staat daar helemaal los van."

Diverse media spraken na Monaco ineens over een contractverlenging van Raikkonen na zijn pole in Monaco. Tijdens de race moest hij Sebastian Vettel echter voor zich dulden. 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen