Lance Stroll teleurgesteld: 'Ik hoop dat het geluk binnenkort keert'

16 apr. 2017 20:20 Redactie

Lance Stroll baalt van derde uitvalbeurt


Lance Stroll was niet te spreken over zijn collega Carlos Sainz. De jonge Canadees reed een prima wedstrijd, tot hij werd getorpedeerd door Carlos Sainz. Stroll was na afloop dan ook 'not amused'.

Net als in China viel Stroll uit door een crash. In China kon hij er zelf nog wat aan doen, maar in Bahrein was het Carlos Sainz die hem torpedeerde. De Spanjaard remde veel te laat bij het uitkomen van de pitsstraat en knalde vol in de zijkant van de Canadees. Stroll was daarom ook boos op Sainz. "Sainz remde veel te laat", zei Stroll teleurgesteld tegenover Ziggo Sport. "Hij zat een meter of zestig achter me en ramde me daarna vol in de zijkant", aldus een geïrriteerde en teleurgestelde Stroll.

Het incident wordt nog onderzocht en een straf voor Sainz lijkt onvermijdelijk, maar dat kan Stroll niet zoveel meer schelen. Stroll wil gewoon een goede race rijden en zich bewijzen, maar dat is tot op heden nog niet gelukt. "Ik hoop gewoon dat het gelukt gaat keren. Ik ben nu voor de derde keer uitgevallen en ik kon er niet veel aan doen, dat is erg jammer. Ik bedoel, Sainz verdient een straf, maar dat interesseert me niet zoveel. Ik wil gewoon de race uitrijden", zei Stroll zichtbaar aangeslagen.

Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen