Lance Stroll verrast met zesde tijd

24 jun. 2017 11:55 Redactie

Heeft Stroll het lek te boven?


De vrije trainingen verliepen op vrijdag erg goed voor Lance Stroll. Daar waar we veel coureurs fouten zagen maken, stond de Canadees op een mooie zesde positie aan het einde van de dag.

Het komt niet vaak voor dat we Stroll voor teamgenoot Massa zien staan, maar de WK-punten uit Canada lijken de rookie eindelijk wat vertrouwen te hebben gegeven. Zeker tijdens de tweede training was Lance snel onderweg, om uiteindelijk als zesde te eindigen op zeven tienden van Verstappen.

"Dat was gaaf! Ik geniet ervan om te rijden op deze baan. De auto was goed in balans en we hadden geen problemen. Het was een mooie dag."

"Natuurlijk kunnen er nog een aantal dingen beter, want dit is pas mijn eerste dag hier. Maar over het algemeen was het een erg positieve dag voor me op verschillende manieren. We kenden geen problemen en konden ons programma afwerken. Hierdoor kon ik veel ronden afleggen, wat belangrijk is omdat je hier veel vertrouwen nodig hebt. Iedere ronde die ik extra kan rijden is mooi meegenomen."

"De balans was goed en nu proberen we om ons nog verder te verbeteren. Morgen gaan we weer wat meer pushen."

Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen