Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2022

Live derde vrije training Formule 1 GP Abu Dhabi 2022

Volg live de derde vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi met Max Verstappen en Red Bull die in goede doen lijken te zijn. Mercedes en Ferrari moeten in de achtervolging.

De Formule 1-teams hebben nog één uur de tijd om de puntjes op de i te zetten voordat straks om 15:00 uur de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi begint. Max Verstappen en Red Bull spraken gisteren al een extra setje softs aan, omdat ze nu weinig willen rijden, maar Mercedes en Ferrari moeten des te meer aan de bak om terrein goed te maken.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de derde vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de sessie in Abu Dhabi. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Derde vrije training - Abu Dhabi

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2022 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'