© Red Bull Contentpool

Live formule 1 2017

Volg live de formule 1 2017, en mis niets van de formule 1 races en de strijd om de wereldtitel. Met Max Verstappen vs Lewis Hamilton en Sebastian Vettel. 2017 belooft een prachtig seizoen te worden. De formule 1 regels zijn flink veranderd waardoor de bolides er compleet anders uit zien. Bredere banden, lagere vleugels en een veel stoerder uiterlijk.

Live formule 1 2017 - Formule 1 op TV

Liefst 20 races staan er op de formule 1 kalender 2017, met een seizoen dat begint in Australië en eindigt in Abu Dhabi in November. Alle 20 races formule 1 races van 2017 kunt u live volgen via Racingnews365 en zijn live te zien op TV. Racingnews365 verzorgt voor iedere kwalificatie en race een uitgebreid liveblog, voorzien van professioneel commentaar en alle ins & outs. Zo blijft u overal ter wereld op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de formule 1.

De Formule 1 op TV is in Nederland prima te volgen. Televisie zenders die de formule 1 races live uitzenden zijn Ziggo (kanaal 14 voor Ziggo abonnees) en RTL Duitsland. Ziggo is gratis toegankelijk voor abonnees van deze kabelmaatschappij. De derde zender die alle formule 1 races live uitzendt is SKY Sports, echter heb je hiervoor een livestream nodig.

Op internet zijn diverse livestreams te vinden van de formule 1 races. Ons wordt vaak gevraagd naar sites met deze streams, maar wij houden het alleen bij de officiële kanalen.

Ziggo zendt op het gratis kanaal de kwalificaties en races uit in 2017. Op de betaalzender Ziggo Sport Totaal zijn alle trainingen te zien en is de beschikking over meer kanalen die onder andere onboardbeelden uitzenden.

Formule 1 2017: alle races live op televisie 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen