Liveblog Formule 1 Grand Prix België 2017 Race

Volg de verrichtingen van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van België live bij Racingnews365! In onze liveblog hoeft u niets te missen van de Grand Prix van België, die op 27 augustus 2017 om 14:00 uur Nederlandse tijd van start zal gaan.

Liveblog Formule 1 Race GP van België 2017

Na een zomerstop van drie weken gaat het Formule 1-circus verder in België. Op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps, waar altijd wel wat gebeurd, gaan de coureurs beginnen aan de tweede helft van het seizoen. Spa-Francorchamps staat bekend om de onvoorspelbaarheid en hoge moeilijkheidsgraad. Door velen wordt het circuit gezien als een van de weinige 'echte' circuits van de kalender, waarbij de coureur nog echt het verschil kan maken. Vorig jaar kende Max Verstappen een geweldige kwalificatie en mocht hij als tweede starten, maar liep de wedstrijd uit op een fiasco. Na contact in de eerste bocht met de beide mannen van Ferrari was zijn wedstrijd zo goed als voorbij.

Kan Max Verstappen het dit jaar voor eigen publiek wel waarmaken? Kan Stoffel Vandoorne in zijn eerste wedstrijd voor eigen publiek voor een verrassing zorgen? Spektakel is gegarandeerd in België! Volg de wedstrijd hier live en mis geen seconde!

Liveblog volgt voor aanvang van de Grand Prix. 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen