Liveblog Formule 1 Grand Prix Brazilië 2017 Race

Volg de verrichtingen van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Brazilië live bij Racingnews365! In onze liveblog hoeft u niets te missen van de Grand Prix van Brazilië, die op 12 november 2017 om 17:00 uur Nederlandse tijd van start zal gaan.

Liveblog Formule 1 Race GP van Brazilië 2017

bDe Grand Prix van Brazilië is een echte klassieker op de kalender. Veel heorische wedstrijden zijn er verreden, waaronder die van vorig jaar. Op een kletsnatte baan liet Max Verstappen zien dat hij de status 'talent' ontgroeid is. Na een slechte bandenkeuze van zijn team moest Verstappen achteraan aansluiten. Wat een uitzichtloze situatie leek, werd al snel omgezet in een magistrale inhaalrace. De een na de ander, waaronder teamgenoot Daniel Ricciardo, werd voorbij gereden door Verstappen alsof ze niet meededen. Aan het eind van de rit reed Verstappen 'gewoon' weer op de derde plek en mocht hij mee naar het podium. De heldenrit leverde hem veel lof en vergelijkingen met Ayrton Senna op.

Wat gaat de editie van dit jaar ons brengen? Gaat Max Verstappen weer een heldenrit rijden en de overwinning binnen slepen? Of wordt hij afgetroefd door een Mercedes of Ferrari? Volg het hier live en mis geen seconde!

Liveblog volgt voor aanvang van de Grand Prix. 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen