Liveblog Formule 1 Grand Prix Maleisië 2017 Race

Volg de verrichtingen van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Maleisië live bij Racingnews365! In onze liveblog hoeft u niets te missen van de Grand Prix van Maleisië, die op 1 oktober 2017 om 09:00 uur Nederlandse tijd van start zal gaan.

Liveblog Formule 1 Race GP van Maleisië 201

Dit seizoen zal de Grand Prix van Maleisië voor de een-na-laatste keer worden verreden. Na 20 jaar (in 2018) zal de Grand Prix van de kalender verdwijnen omdat deze te weinig oplevert. Zonde, want de Grand Prix heeft heel wat spannende edities gekend. Vorig jaar verloor Lewis Hamilton de wereldtitel in Maleisië, toen zijn motor de geest gaf terwijl hij aan de leiding ging. Dit gaf Nico Rosberg een nog ruimere voorsprong in het klassement, die hij behield tot het einde. Door het uitvallen van Hamilton ging de strijd voor de overwinning tussen de teamgenoten van Red Bull, Daniel Ricciardo en Max Verstappen. Deze teamstrijd werd beslist in het voordeel van Ricciardo, maar nog belangrijker was de 1-2 finish van Red Bull, de eerste sinds de Grand Prix van Brazilië in 2013.

Gaat Red Bull weer een 1-2 scoren in Maleisië? Of steken Ferrari en Mercedes hier een stokje voor? Volg het hier live en mis geen seconde!

Liveblog volgt voor aanvang van de Grand Prix. 

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen