Maak kans op een reis naar de GP van Abu Dhabi!

Wil jij de ontknoping van het F1 seizoen live beleven? Dit is je kans! Je kunt tijdens de Philips OLED Race Fever namelijk kans maken op een 5-daagse reis voor 2 personen naar de GP van Abu Dhabi. Zo kun je van dichtbij de strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastiaan Vettel beleven.

Hoe maak je kans op deze spectaculaire prijs?

Rondom elke GP (Singapore, Maleisië, Japan, VS, Mexico) tijdens de Philips OLED Race Fever maak je vervolgens kans op deze ultieme prijs!

De onvergetelijke reis naar de GP van Abu Dhabi ziet er als volgt uit:

22 november
Op woensdagmiddag vertrek je vanaf Amsterdam Schiphol naar Dubai met de vlucht van KLM om 14.25 uur. Aangekomen in Dubai (rond middernacht) word je opgevangen door onze reisbegeleiding ter plaatse. Zij brengen je met onze bus naar het hotel in Dubai. Het verblijf is in het mooie viersterren hotel Novotel Al Barsha in Dubai op basis van logies en ontbijt en twee personen ingedeeld per kamer.
23 november
Op de donderdag kun je gebruik maken van de inbegrepen transfer naar het Yas Marina Circuit om te genieten van de pitlane walk. Je kunt er ook voor kiezen om de prachtige stad Dubai en de vele bezienswaardigheden te bezoeken. 
24 november
's Ochtends geniet je eerst van het ontbijt in het hotel. Na het ontbijt kun je gebruik maken van de inbegrepen transfer naar het circuit van Abu Dhabi, het Yas Marina Circuit. Het circuit ligt op ongeveer een uur rijden van de stad Dubai. Om 13.00 uur (lokale tijd) begint de eerste vrije training. Na afloop van de tweede vrije training, die van 17.00 tot 18.30 uur verreden wordt, vertrekken we met onze bus weer naar het hotel. De avond is vrij te besteden in de prachtige stad Dubai. In plaats van een bezoek aan het Yas Marina Circuit op vrijdag staat het je uiteraard vrij om deze dag de trainingen over te slaan en op eigen gelegenheid het prachtige Dubai te bezoeken.
25 november
Op zaterdag vertrekken we halverwege de ochtend wederom richting het Yas Marina Circuit voor de vrije training die om 14.00 uur zal beginnen. De kwalificatie begint in Abu Dhabi om 17.00 uur en na afloop van de Formule 1-kwalificatie zullen we weer richting ons hotel vertrekken. De avond in Dubai is wederom vrij te besteden.
26 november
De Grand Prix van Abu Dhabi zal op zondag worden verreden en start om 17.00 uur lokale tijd. Dat betekent dat we pas rond de lunch richting het circuit zullen vertrekken, waardoor er eventueel nog tijd is om 's morgens op eigen gelegenheid activiteiten te ondernemen in Dubai of lekker uit te slapen. We hopen dat we van een fantastische afsluiter van het seizoen mogen genieten! Na afloop van de race gaan we per bus terug naar het vliegveld voor onze terugvlucht met KLM naar Amsterdam. Onze vlucht vertrekt zondagnacht om 02.00 uur. Rond 06.20 uur landden we op Amsterdam Schiphol en kunnen we terugkijken op een fantastische reis naar de Emiraten en hopelijk een prachtig seizoen van Max Verstappen!

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen