Marko: 'Red Bull heeft geen problemen met Max Verstappen'

08 apr. 2017 08:48 Redactie

Red Bull reageert op alle commotie rondom de familie Verstappen


De afgelopen weken was er veel te doen omtrent Jos en opa Verstappen. Er waren in diverse media verhalen te lezen over een vechtpartij, een bezoek van opa aan Red Bull en het moddergooien richting elkaar.

Wij hebben hier niet over bericht omdat wij dit een familie aangelegenheid vinden. Zo juist gaf Helmut Marko van Red Bull Racing een reactie op alle verhalen tegenover Ziggo Sport.

"We hebben een contract met Max Verstappen als werknemer. Hij is een van onze coureurs en we hebben alleen met hem te maken. De problemen die er zijn binnen de familie, tussen Jos en opa, gaan ons niets aan. Natuurlijk betrekt Max ons ook daarin. We hebben een contract met hem en met zijn manager, dat zijn onze partners."

Eerder deze week meldde opa Verstappen dat hij naar het hoofdkantoor van Red Bull was gegaan en drie uur lang gesproken had met Helmut Marko. Deze erkent dat het gesprek heeft plaatsgevonden, maar laat ook duidelijk merken dat het team niet zit te wachten op dit soort bezoeken.

"Op is bij ons op kantoor geweest. Ik kende het probleem binnen de familie en heb daar met hem over gesproken. We zijn erg blij om met Max samen te werken. Wat er in het verleden is gebeurd heeft daar geen invloed op."

"Jos heeft goed werk verricht om Max op de leiden, maar zijn taak zit er nu op. Opa heb ik voor het eerst ontmoet en het was een aardige man. Hem heb ik verteld dat hij trots moet zijn op zijn zoon en kleinzoon, maar dat hij zich niet met Max moet bemoeien."

En voor alle fans die mogelijk ongerust waren, de duidelijke verklaring: "Er zijn geen problemen tussen Red Bull en Max Verstappen."

 

Foto: Red Bull Contentpool

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen