Marko: "Red Bull kan weer op eigen kracht winnen met beste auto ooit"

Max Verstappen en Pierre Gasly beschikken komend weekend in Australië over de beste bolide van Red Bull ooit. Die stelling durft teamadviseur Helmut Marko wel aan.

"De Red Bull RB15 in zonder twijfel de beste en duurste auto die Red Bull ooit heeft gebouwd, kijkend naar de efficiëntie en complexiteit van alle onderdelen", zo steekt teamadviseur Helmut Marko zijn optimisme niet onder stoelen en banken in gesprek met Servus TV.

Alle investeringen die zijn gedaan zijn volgens Marko volkomen te verantwoorden: "Elke werknemer van het team was er gedurende het hele bouwproces van de auto van overtuigd dat er iets te halen valt dit jaar. Nu zijn we op het punt dat we weer vooraan mee kunnen doen en op eigen kracht kunnen vechten om overwinningen."

Red Bull introduceert komend weekend in Australië updates die eigenlijk op de planning stonden voor de derde race van het jaar, de Grand Prix van China. Ook dat gegeven draagt weer bij aan het optimisme van Red Bull, dat volgens Marko bepaald niet ongegrond is.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen