Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Marko: 'Verstappen snoerde alle domme critici de mond'

Red Bull-kopstuk Helmut Marko is onder de indruk van de veerkracht die Max Verstappen in Canada heeft laten zien. Volgens Marko snoerde Verstappen met zijn foutloze optreden al zijn criticasters de mond.

Max Verstappen kwam in Canada als derde over de streep, nadat hij zich knap als derde had gekwalificeerd. Helmut Marko is trots op het optreden van zijn pupil: "Het was voor Red Bull een enorme opluchting om beide auto's aan de finish te zien" , aldus Helmut Marko, die vervolgens in gesprek met Autosport.com de winst van de Grand Prix van Canada opdreunt:

"Daniel Ricciardo werd vierde, Max Verstappen pakte een podiumplaats, en Max Verstappen snoerde heel wat domme criticasters de mond. Max Verstappen zette geen enkele stap verkeerd in Canada." Marko verwacht dat Max Verstappen zijn succesvolle weekend in Canada een passend vervolg zal geven: "Max Verstappen antwoordde op gepaste wijze op alle kritiek, namelijk met een goed resultaat. Dat is wat we van hem vragen en ik verwacht dan ook dat er meer van dit soort weekenden zal volgen."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"