Massa na P7: 'Een erg goede kwalificatie'

11 jun. 2017 12:35 Redactie

Massa geniet van sterk weekend in Canada


Felipe Massa moet de kar trekken voor Williams in Canada. Op het snelle stratencircuit is het team in het voordeel met de Mercedes-motor. De zevende positie van de Braziliaan is hier een bewijs van.

Mercedes rustte de klantenteams uit met een upgrade van de motor. Het hielp Williams en Force India in de strijd met de concurrentie, maar Massa kijkt voornamelijk naar Perez en Ocon.

"De nieuwe motor is een stap vooruit, maar het team waarmee we vechten (Force India red.) heeft ook de upgrade gehad. We staan voor ze en het was een goede kwalificatie."

Felipe Massa is wederom goed op dreef en versloeg teamgenoot Lance Stroll voor de zevende maal op rij.

"Ik ben blij met mijn prestatie en het resultaat en kijk uit naar de race. Het hele weekend gaat het al goed," laat hij Ziggo Sport weten.

Er werd de afgelopen weken veel gespeculeerd over een mogelijk langer verblijf van Massa bij Williams. Eind 2016 kondigde de Braziliaan zijn pensioen aan omdat hij plaats moest maken voor Stroll. Na het vertrek van Bottas naar Mercedes kon Felipe terugkeren, maar dit seizoen presteert hij boven verwachting goed. Nog een jaar langer doorgaan behoort zeker tot de mogelijkheden.

"Als ik plezier hou in het racen, competitief blijf en van waarde ben voor het team... ja, waarom niet? Het is niet alleen aan mij om dat te bepalen. Je moet ook een team hebben dat graag met me door gaat. We moeten dat in de komende maanden bekijken."

Foto: Williams F1

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen